Strak installatie- en renovatiewerk met garantie

Het renoveren van uw keuken is een investering in gemak en kookplezier. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op vakmanschap, service en zekerheid. Mijn keukenrenovatieservice biedt maatwerk en praktische oplossingen die aansluiten op uw wensen en woonruimte.

Keukenoplossingen voor ieder budget in Groningen en Drenthe

Is uw keuken onhandig ingedeeld? Wilt u uw keuken uitbreiden of luxer maken? Of heeft u brand- of waterschade in de keuken? Samen maken we een mooi en praktisch plan zodat u weer heerlijk kunt koken, eten en genieten in uw keuken.

service keukenmontage

De werkwijze van Jeroen Buist Keukenspecialist aan huis:

Het begint altijd met een afspraak bij u thuis. Daar luister ik naar uw wensen en ideeën. Vervolgens bekijken we samen de keuken en schets ik de mogelijkheden die ik zie. Dit werk ik uit tot een offerte.

Alle benodigde materialen worden door mijn leveranciers bij mij afgeleverd. Zodra alle benodigdheden voor uw keuken geleverd zijn, bel ik u om een afspraak voor de montage te maken.

Tijdens de montage installeer en monteer ik alle onderdelen en materialen. Ik zorg ook dat alles aangesloten wordt. Leidingwerk of aansluitingen kunnen worden verlegd. Hoewel ik geen radiatoren verplaats of nieuwe groepen in uw meterkast aanleg, breng ik wel in kaart wat daar voor nodig is. 

Uw keuken is voor mij pas af wanneer alles is geïnstalleerd en functioneert. Ik ruim alles netjes op en voer de oude keukenmaterialen voor u af.

Jeroen Buist Keukenspecialist aan Huis
garantie en service

Service en garantie

Valt u na oplevering van uw gerenoveerde of gerepareerde keuken nog iets op? Schroom dan niet om mij te bellen of mailen. Ik kom langs, kijk met u mee, en zorg dat u met plezier in uw keuken kunt werken.

Garantie
De apparatuur wordt geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Zelf geef ik 1 jaar garantie op montagewerkzaamheden. Bij de keukenmaterialen varieert de garantieperiode van 1 tot 5 jaar. Soms is er een mogelijkheid om de garantie op keukenfronten tot 10 jaar bij te kopen. 

Vragen?
Natuurlijk ga ik er vanuit dat u na de oplevering tevreden bent en blijft. Mocht er toch iets zijn waar u niet gelukkig mee bent, of vragen over heeft, dan hoor ik het graag persoonlijk van u. Bel 06-54252729 of vul een contact formulier in.
 

Jeroen Buist Keukenspecialist aan Huis