Een nieuwe keuken in 5 stappen


Je wilt een nieuwe keuken. Een keuken die helemaal jouw keuken is. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt? Dat je binnen het budget blijft dat je voor ogen hebt? Jeroen Buist helpt je graag verder en maakt het je gemakkelijk.

 


Stap 1

Loop binnen in onze showroom


Bij Jeroen Buist nemen we graag echt de tijd voor je. Onze showroom is bewust compact en is erop gericht dat je kennismaakt met de kwaliteit, merken en materialen. En met ons. We willen namelijk dat jij je helemaal welkom voelt en maken graag persoonlijk kennis met je, om jouw wensen te bespreken. Wat is belangrijk bij een nieuwe keuken? Hoe gebruik je ‘m? Welke apparatuur moet erin zitten? Welke stijl spreekt je aan? Samen maken we een moodboard, om te kijken welke sfeer jou op het lijf geschreven is.

Doe ideeën op in onze showroom
Image
Stap 2

Maak een afspraak met Jeroen Buist


Wil je een volgende stap zetten naar je ideale keuken? Dan plannen we een afspraak in met Jeroen. Tijdens dit gesprek werken jullie de keuken echt uit. Jeroen adviseert je over een praktische indeling van de ruimte en helpt je om keuzes te maken qua stijl, materiaal en apparatuur. Zo werken jullie samen de nieuwe keuken uit die jij voor ogen hebt.

Inspiratie nodig?
Image
Stap 3

Ontvang een voorlopige offerte


Jeroen werkt het keukenplan dat jullie hebben opgesteld verder uit en komt bij je thuis inmeten. Hij stuurt je op basis hiervan een voorlopige offerte (alleen de kosten voor de installatie moeten nog worden toegevoegd, zie stap 4). Eén ding staat daarbij voorop: dat jij een goede kwaliteitskeuken krijgt, voor een eerlijke prijs. Voor het geoffreerde bedrag krijg je alles wat we je hebben beloofd. Geef je akkoord, dan weet je dus exact waar je aan toe bent. Wat we ook belangrijk vinden, is dat je de tijd krijgt om een beslissing te nemen. Denk er dus gewoon rustig over na.

Meer over Jeroen Buist
Image
Stap 4

Installatie inplannen


Kun jij je helemaal vinden in ons voorstel en gaan we samen in zee? Dan gaan we de installatie inplannen. De keukeninstallateur komt bij je thuis om te bekijken wat er precies moet gebeuren. In overleg prikken we een datum voor de plaatsing. Om te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, werken we samen met een bedrijf dat we goed kennen en vertrouwen. Dat is bovendien een partij die alles voor je regelt: van stuc- tot tegelwerk en van elektra tot waterleiding. Zodra bekend is wat er moet gebeuren voor de plaatsing van je nieuwe keuken, verwerken we de kosten van de installatie in de definitieve offerte. Als die compleet is, kun je definitief akkoord geven en gaan we over tot bestellen van jouw ideale keuken.

Image
 
Stap 5

Geniet volop van jouw
nieuwe keuken


Jouw ideale keuken is gemonteerd en alle puntjes staan op de i.
Het enige dat je nog hoeft te doen, is volop genieten van deze nieuwe aanwinst voor je huis. En wees gerust, ook na de installatie kun je altijd bij ons terecht als er iets is.


Vragen? Neem contact op!